News Flash:

Adriana Trandafir, primele declaratii dupa eliminarea de la ”Asia Express”. ”O sa merg la psiholog”

17 Noiembrie 2021
510 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Trandafir

Adriana Trandafir a plecat pe ”Drumul Imparatilor” alaturi de fiica ei, Maria Speranta si a stiut din prima ca va fi aventura vietii lor. Cele doua s-au inarmat cu multa rabdare si putere si doar asa au putut sa duca la capat toate misiunile date de Irina Fodor.

Adriana Trandafir si Maria Speranta au demonstra cat de puternica poate fi relatia mama-fiica si cate obstacole pot depasi daca sunt impreuna. ”Asia Express” a fost o dorinta mai veche de-ale Mariei Speranta, iar Adriana nu a facut decat sa o duca la indeplinire. Inca din primele minute de competitie, cele doua au demonstrat ca se pot baza una pe cealalta si ca se completeaza de minune. La un moment dat, Maria si Adriana au fost separate de Irina si au aratat ca sunt puternice si pe cont propiu, dar nu la fel de puternice ca in formula completa.

Din pacate, Adriana si Maria nu au apucat sa joace finala din Israel. Cele doua au fost eliminate chiar in ultima etapa din Iordania, atunci cand au intrat la cursa pentru ultima sansa. Adriana nu era la prima cursa de acest gen, dar a fost, poate, cel mai grea pentru ea, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. A fost umilita in timp ce cerea ajutorul unui barbat din Iordania, iar asta i-a pus capac. Actrita a refuzat sa creada ca nu primeste ajutor de la localnici nici macar atunci cand sta in genunchi in fata lor. La un pas de infarct chiar in timpul probei, Adriana a reusit sa mearga mai departe, iar acum, la intoarcerea in tara, a spus ce inseamna „Asia Express” pentru ea si cum priveste viata dupa aceasta competitie.

„Drumul nostru in „Asia Express” a semanat cu un curcubeu. (…) Trebuie sa merg la psiholog pentru ca ma vad numai in cursa”, a declarat Adriana Trandafir. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005924 (s)