News Flash:

Dan Bittman, facut praf de o fosta iubita. ”Nu faceti ca el!” Cum s-a aparat artistul trupei Holograf?

17 Noiembrie 2021
585 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Bittman

Dan Bittman este pus la zid de una dintre fostele sale partenere. Aceasta l-a dat exemplu negativ in mod public si i-a sfatuit pe toti cei care o urmaresc sa nu cumva sa calce stramb sau sa urmeze sfaturile artistului.

Andreea Ilie este artista care a avut o relatie in trecut cu Dan Bittman si care nu s-a lasat pana cand nu l-a facut de ras pe acesta. Andreea a vurt neaparat sa transmita un mesaj despre vaccinare si l-a dat drept exemplu de ”asa nu” pe fostul ei partener. Mezzosoprana a scris mesajul ”Vaccinati-va, nu faceti ca Battman!”, facand aluzie la Dan Bittman. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca solistul Holograf este unul dintre cei mai vehementi contestatari ai masurilor luate de autoritati in timpul pandemiei. 

Inca de la inceput, Dan Bittman a contestat masurile de preventie a raspandirii virusului pe care le-au luat autoritatile si chiar i-a indemnat pe oameni sa iasa in strada si sa protesteze impotriva restrictiilor.

”Totul are legatura cu totul. Pandemia era stiuta de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci (…)Eu nu contest ca sunt cazuri dramatice. Atata vreme cat nu au voie sa faca autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoana, nu pot sa spun ca au murit 5.000 de oameni de Covid-19, in Romania. Nu ai voie sa spui, ca medic, ca un om a murit de o boala, daca nu ii faci autopsie.Sunt alaturi de familiile indurerate. Mie mi-au murit ambii parinti, nu de Covid, dar nu pot sa inghit informatia, fara discernamant.”, spunea Dan Bittman in luna august.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005605 (s)