News Flash:

Nimeni nu a stiut asta pana acum despre Mihai Petre. Ce nume este trecut la el in buletin?

17 Noiembrie 2021
814 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Petre

In Asia Express, Mihai a demonstrat de nenumarate ori ca este puternic si ca se completeaza perfect cu sotia lui. Dansatorul este unul dintre cei mai fair concurenti din sezonul acesta si, chiar daca a atras antipatii, nu le pune la suflet. Acesta a declarat de mai multe ori ca Asia Express este pentru el un test. Mihai Petre pleaca de fiecare data in cursa motivat de dorinta de a le face mandre pe fetitele lui si a reusit asta pana acum. 

Mihai Petre nu are nevoie de prea multe introduceri. Dansatorul a devenit mai familiar publicului ca niciodata acum, odata cu participarea la Asia Express. Chiar daca multi l-au vazut pentru prima data pe Drumul Imparatilor, Mihai este o figura cunoscuta televiziunii de la noi. Dansatorul a stat ani buni la masa juratilor de la PRO TV. Dupa ce a plecat de acolo, Mihai Petre si-a facut propriul podcast, unde a avut numai invitati alesi pe spranceana.

Etapa de aseara l-a facut pe Mihai Petre sa isi arate si partea vulnerabila. Concurentul i-a scris sotiei sale o scrisoare pe care abia a reusit sa o citeasca din cauza emotiilor. Dupa un astfel de moment, toti concurentii au plecat in cursa cu mare avant si cu un singur gand: sa castige ”Asia Express”. Cum ii mai desparte un singur pas de finala, concurentii au mai multa adrenalina ca niciodata, iar competitia este una acerba. In continuare si in Israel tot autostopul dicteaza ordinea echipelor. 

Locul desfasurarii probelor de aseara a fost unul mirific, plin de energii pozitive. In Nazaret a ajuns si Mihai Petre sa spuna care este, de fapt, numele lui complet. Cu mana pe Biblie, aceasta a recunoscut in fata soferului de la autostop ca il mai cheama si Gabriel.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004818 (s)