News Flash:

Alexandru Arsinel a ajuns din nou pe mainile medicilor. ”Stela deja ma cauta”

17 Noiembrie 2021
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Arsinel

Alexandru Arsile trece prin momente destul de triste. Marele actor a fost infectat acum ceva timp cu Covid si, chiar daca s-a vindecat, problemele de sanatate nu au disparut. Colegul de scena al Stelei Popescu a ajuns din nou pe mana medicilor care il supravegheaza cu mare atentie si care fac tot posibilul pentru ca actorul sa fie mult mai bine. 

Potrivit celor de playtect.ro, Alexandru Arsinel are grave probleme de inima. Se pare ca starea lui de sanatate s-a agravat dupa ce a fist infectat cu Covid, virusul declansandu-i si alte probleme. Ajuns pe mana medicilor, acestia au decis sa il supuna pe actor mai multor investigatii. Arsinel a declarat ca va sta o buna perioada de timp internat in spital si ca nu are de gand sa plece pana cand nu va simti ca toate lucrurile sunt bine.

Arsinel este cu atat mai suparat, cu cat in aceasta perioada voia sa duca la bun sfarsit cateva proiecte pe care i le-a dedicat colegei sale de scena, Stela Popescu. Cei doi au format ani la rand cel mai indragit cuplu de actori, iar fanii inca ii simt lipsa marii actrite.

”Inima mea se pare ca are nevoie de o reparatie generala, daca ma pot exprima asa. Si atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul. Voi ramane internat cateva saptamani, nu stiu exact sa va spun acum perioada cu exactitate. Ce stiu e ca medicii au nevoie sa se uite cu multa atentie la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!

Nu sunt bine, urmeaza azi sa fiu operat pentru ca sa mi se instaleze un aparat care pulseaza si zilele urmatoare sa fie interventia la inima. Deci nu sunt bine. E o prelungire a situatiei, din cauza problemelor anterioare.


Parca ar fi un mic blestem ca perioada asta din an ma prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suporta amanare, in loc sa incerc sa mai fac cate ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil ca Stela ma cauta deja! Cine stie?!”, a declarat Arsinel pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005877 (s)