News Flash:

Roxana Vancea a devenit mamica pentru prima data. Imaginile cu baietelul vedetei i-au cucerit pe fani

17 Noiembrie 2021
345 Vizualizari | 0 Comentarii
Roxana Vancea

Roxana Vancea s-a schimbat enorm in ultimii ani, mai ales de cand a adoptat un stil de viata sanatos. Fosta asistenta de la Neatza cu Razvan si Dani a ajuns la dimensiunile perfecte, iar acum ii invata si pe altii cum sa isi schimbe stilul de viata si sa ajunga la cea mai buna versiune a ei.

Roxana Vancea traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Vedeta a nascut pentru prima data si a adus pe lume un baietel perfect sanatos. Desi intreg momentul a avut loc ieri, Roxana a postat abia astazi primele imagini de la maternitate. Satena este in culmea fericirii si este extrem de emotionata. Proaspata mamica stia de la jumatatea sarcinii cum va naste si deja a pus la punct si detaliile botezului. Roxana are camera celui mic deja pregatita, iar nasii au fost alesi in urma cu cateva saptamani.

„O sa nasc natural. Eu am avut probleme cu sarcina si toata sarcina am avut un inel din acela de iti tine colul inchis si doctorita mi l-a dat jos aseara si din momentul in care se da inelul ala jos, pot sa nasc oricand. (...) Am inteles ca avand colul atat de scurt nu o sa am un travaliu foarte lung, dar sper sa ma apuce intr-un moment in care sa ajung repede la spital.”, declara Roxana in urma cu cateva zile.

Nasii vor fi niste oameni apropiati in special de sotul vedetei. Concret, managerul lui Dragos alaturi de sotia sa vor fi parintii spirituali ai micutului.

„In rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achizitionat. Milan i-a ales un carucior, o scoica pentru masina, o masuta de infasat cu cadita, eu mi-am ales un ham, sa pot pleca cu el peste tot si a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragos, cel care va fi nas”, a detaliat satena.

sursa foto: SpyNews

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006792 (s)