News Flash:

Cum arata copilul Rihannei cu Maluma? Raspunsul este la un click distanta, pe TikTok

9 Septembrie 2021
543 Vizualizari | 0 Comentarii
Maluma

Nu putine au fost datile in care fanii s-au intrebat cum ar arata copiii cuplurilor de vedete. Chiar daca unele dintre ele nu au fost niciodata impreuna, exista anumite persoane care au imprumutat trasaturi de la unele dintre cele mai mari staruri, iar acum fac senzatie in online. 


Cat de norocos sa fii sa ai in acelasi timp trasaturile Rihannei, dar si pe cele ale lui Maluma? Cu asta se poate lauda Leirbag, un artist freelancer care face ravagii pe TikTok si pe Instagram. Cei care il urmaresc i-au spus de multe ori ca daca Rihanna si Maluma ar avea un copil, asa ar arata. Tanarul a inceput sa profite din ce in ce mai mult de asta si se pozeaza astfel incat sa isi scoata in evidenta trasaturile.

Acum, intrebarea ipotetica a fanilor a primit un raspuns, pentru ca in realitate, Rihanna si Maluma nu vor avea niciodata un copil. Riri are o relatie frumoasa cu ASAP Rocky si chiar se pregatesc sa lanseze si o piesa impreuna. La polul opus, lui Maluma se pare ca ii place mai mult ca niciodata sa fie burlac si este intr-o continua cautare de mamacite.

Rihanna se pregateste intens ca la finalul acestei luni sa lanseze noua colectie de lenjerie, Savage x Fenty si, asa cum si-a obisnuit deja fanii, artista va pune in scena un adevarat spectacol, iar invitatii vor fi alesi pe spranceana, ca de obicei. Intreg show-ul o va costa pe diva din Barbados sute de mii de euro, iar cei curiosi vor avea ocazia sa il vada pe platfoma Amazon Prime.

 


 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by FARAON (•leirbagofficial)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006471 (s)