News Flash:

Oana Roman si-a schimbat complet look-ul si nimeni nu a recunoscut-o. ”Parca esti un cameleon”

9 Septembrie 2021
388 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

De la un timp, Oana Roman a decis ca este cazul sa experimenteze cat mai multe stiluri, atat vestimentare, cat si in materie de par. Fiica lui Petre Roman face mereu cele mai indraznete alegeri, iar cea mai recenta aparitie a ei i-a lasat pe toti cu gura cascata. Atat fanii, cat si colegii ei de breasla nu au stiut cum sa reactioneze la vederea noii Oana.

Oana Roman nu este deloc straina de peisajul monden si nu putine au fost datile in care a fost criticata pentru aproape tot ceea ce face. De la gafele vestimentare, la cele cateva kilograme in plus, toate au fost taxate de fani, dar si de Oana Zavoranu, inamica ei numarul unu. Oana Roman a supravietuit mereu criticilor aduse in mod public si a invatat ca daca nimeni nu te critica, inseamna ca faci ceva gresit.

Acum ca a slabit considerabil, Oana nu se mai fereste sa apara la evenimente mai sexy ca niciodata si, in timp ce unele dintre colegele ei mizeaza pe haine mulate sau decoltate care sa atraga atentia tuturor, Oana are un alt as in maneca: perucile. De la un timp, fiica lui Petre Roman si-a facut un obicei din a se afisa cu peruci atat in online, cat si in viata de zi cu zi, iar fanii ei apreciaza foarte mult acest curaj pe care il are. Oana experimenteaza  diferite culori si lungimi de par, iar pana acum, a primit din partea celor care o urmaresc numai cuvinte de lauda la fiecare aparitie pe care a avut-o. ”Esti un cameleon! Mereu alta! / Asa iti sta cel mai bine, arati super! / Te prinde bine si important e ca te simti bine! Fiecare aparitie cu alta tinuta te pune in valoare!”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007302 (s)