News Flash:

Axinte de la Vacanta Mare a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. ”O sa matur si strazile”

9 Septembrie 2021
481 Vizualizari | 0 Comentarii
Axinte

Axinte de la Vacanta Mare nu trece prin cea mai buna perioada a vietii lui. Actorul a lipsit ceva timp din lumina reflectoarelor, iar fanii nu l-au mai vazut de cand obisnuia sa apara la Acces Direct, atunci cand a lansat piesa cu celebrul personaj Vulpita. Acum, toata absenta lui are o justificare: Axinte a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

Veste proasta pentru fanii Vacanta Mare, dar si pentru fanii lui Axinte. Actorul si-a recunoscut faptele de santaj, dar asta nu inseamna ca a scapat de pedeapsa. Florin Petrescu, pe numele lui real a primit inchisoare cu suspendare si va fi nevoit sa execute munca in folosul comunitatii. Axinte a vorbit deschis despre asta si le-a povestit ce impact va avea asta asupr vietii lui sociale. ”Matur si strazile, daca e nevoie, nu mi-e rusine!” a spus Axinte, asumandu-si vina in fata tuturor.

Florin Petrescu a fost condamnat anul trecut la doi ani de inchisoare cu suspendare, dar si la 60 de zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce acesta a recunoscut santajul din 2012. La vremea respectiva, Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis sa discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani, si i-ar fi cerut sa sponsorizeze televiziunea, ca sa nu dezvaluie niste informatii compromitatoare.

„Condamna inculpatul Petrescu Ion la pedeapsa principala de 2 ani inchisoare. In baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei principale de 2 ani inchisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005001 (s)