News Flash:

A inceput ”Bravo, ai stil!” si deja au aparut primele scandaluri. ”Mi se pare josnic sa te lingusesti ca sa obtii favoruri”

9 Septembrie 2021
525 Vizualizari | 0 Comentarii
Bravo ai stil

”Bravo, ai stil” sezonul 7 si-a deschis portile aseara, iar emotiile au fost nelipsite din ambele tabere, atat la masa juratilor, cat si la scaunele concurentelor. Telespectatorii vor avea parte de mari surprize, iar daca credeau vreo secunda ca prima editie va fi doar de acomodare, ei bine, lucrurile au stat cu totul si cu totul diferit si concurentele nu s-au ferit sa arunce cu sageti una catre alta.

Anda Adam, Ioana Filimon, Madalina Pamfile, Carmen Negoita, Otniela, Olga, Ruxi, Sensy si Nicoleta Nuca au facut un adevarat spectacol in prima editie de ”Bravo, ai stil”. Fetele au defilat in cele mai bune tinute ca sa ii impresioneze pe jurati si, fiind prima editie, Tibi, Raluca si Maurice au fost mai mult decat indulgenti si au oferit cate trei stelute de incurajare fiecarei concurente. Aparentele inseala de fiecare data si, in filmuletele de prezentare, fanii au avut ocazia sa vada care dintre cele noua aspirante la marele premiu este capabila sa calce pe cadavre pentru a obtine ceea ce vrea.

De departe, cea mai vocala concurenta este Ioana Filimon, aceasta fiind obisnuita deja cu marile podiumuri. Ioana si-a gasit deja adversara, pe Rux si a declarat ca presimte ca la un moment dat se va certa cu ea. ”Parca vad ca la un moment dat va zice ceva despre tinuta mea, eu nu o sa am o zi buna si o sa o iau prea personal, iar de aici incepe totul.”

Nici Nicoleta Nuca nu se lasa mai prejos si afirma de fiecare data cand are ocazia ca daca cineva o supara si o ataca personal, se va transforma in mata blanda care zgarie rau. Asta seara se anunta o noua editie incendiara, o editie in care Nicoleta nu se sfieste sa le atraga atentia colegelor care se lingusesc pentru a obtine anumite favoruri si avantaje in emisiune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005536 (s)