News Flash:

Cui i-a spus Nicole Cherry prima data ca este insarcinata si cum a primit iubitul ei vestea? ”A ramas masca”

9 Septembrie 2021
470 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry mai are putin si isi va tine in brate fetita. Vedeta urmeaza sa nasca la inceputul lunii decembrie si, cu putin noroc, Anastasia va veni pe lume fix de ziua ei si va fi cel mai frumos cadou pe care l-a primit pana acum. Nicole si-a dorit mereu sa fie o mama tanara si a afirmat peste tot pe unde a fost invitata ca sarcina a fost una programata si ca se bucura ca lucrurile au decurs fix asa cum si-a dorit.

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasa etapa din viata ei. Ciresica va deveni mama la 23 de ani si poate spune ca asta este un vis care a devenit realitate. Artista si iubitul ei, Florin au o relatie de mai bine de 3 ani si, chiar daca nu sunt casatoriti, cei doi se comporta ca o familie, iar acum, mai mult ca niciodata, venirea pe lume a micutei Anastasia ii va face sa se iubeasca si mai mult. Chiar daca si-a dorit sa ramana insarcinata, Nicole tot a fost luata prin surprindere de veste si prima persoana care a aflat asta nu a fost iubitul ei, ci mama ei. 

”Cum am avut primele banuieli ca este posibil sa fiu insarcinata, mi-am si facut un test si, ce sa vezi?, in dimineata aceea am aflat ca sunt insarcinata. A fost mega amuzant, pentru ca cea de-a doua liniuta era extrem de stearsa. I-am dat doar o poza mamei, fiindca nu intelegeam. Zic: „Testul asta face misto de mine?. Dupa aceea, mama mi-a zis sa-i trimit surorii mele, si sora mea a avut reactia: „OMG, OMG, OMG!!! incontinuu. Atunci, am zis: „A, e clar!. Si l-am asteptat pe Florin acasa. Am pus testul intr-o cutiuta de bijuterii si i-am spus ca a primit un colet de la un brand. Cand a vazut, a ramas masca. Chiar daca ne asteptam, nu stiu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare si ne-am bucurat enorm. Dupa aceea, am inceput sa sunam pe toata lumea, familia, sa-i anuntam.”, a declarat Nicole pentru Viva.


viva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006688 (s)