News Flash:

Lidia Buble s-a pozat fara sutien, iar iubitul ei, celebrul actor de pe Netflix nu s-a putut abtine. ”Buenooo!”

9 Septembrie 2021
567 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble este o rasfatata a sortii. Artista a plecat in vacanta si, desi vrea sa dea impresia ca este singura in Ibiza, fanii vigilenti au pus totul cap la cap si au ajuns la o concluzie: Lidia se relaxeaza pe taramuri exotice alaturi de noul ei iubit, Harlys Becerra, cel care i-a luat locul lui Razvan si pe care fanii il stiu din unul dintre cele mai cunoscute seriale de pe Netflix.

Oriunde s-ar afla, Lidia Buble nu uita nicio secunda de fanii ei din online. Artista a fost in vacanta de doua ori in decursul unei luni, asa ca a postat la greu imagini pentru cei care o urmaresc de acasa. Lidiei ii place foarte mult sa se joace cu rabdarea fanilor, doar ca de data asta, oricat de misterioasa a vrut sa fie cu privire la noua ei relatie, cateva indicii au dat-o de gol. Artista si celebrul actor cubanez Harlys Becerra sunt mai mult ca sigur amandoi in vacanta, iar asta se vede cu ochiul liber pe Instagram. Buble si Becerra se pozeaza separat, dar in aceleasi locatii si isi lasa comentarii cu subinteles, semn ca se cunosc foarte bine.

Recent, Lidia a postat o imagine fara sutien si, chiar daca este facuta dintr-un unghi din care nu se vede nimic interzis, fanii s-au grabit sa comenteze ca este o imagine facuta de Harlys, mai ales ca in sectiunea de comentarii acesta nu s-a putut abtine sa nu o complimenteze pe frumoasa romanca. La randul ei, Lidia nu a ramas indiferenta complimentelor si i-a raspuns cu un emoji cu limba scoasa.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Lidia Buble (•lidiabuble)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005803 (s)