News Flash:

Lora, cea mai noua mamica din showbiz. Ce anunt a facut vedeta?

9 Septembrie 2021
790 Vizualizari | 0 Comentarii
Lora

Lora si Ghenu au o relatie de mai bine de 8 ani si fanii se intreaba mereu cand au de gand cei doi sa se casatoreasca si sa faca un copil. Daca in ceea ce priveste casatoria, Lora nu este foarte hotarata, in ceea ce priveste un copil, vedeta nu a exclus niciodata posibilitatea asta, iar acum le-a dat vestea cea mare fanilor ei: va deveni mamica.

Lora a fost mereu deschisa cu fanii atunci cand a venit vorba de viata ei personala si a lasat mereu sa se stie fix cat a decis ea ca este bine. Dupa ce a plecat de la PRO TV si a spus adio emisiunii matinale pe care o prezenta alaturi de Cove, s-a speculat foarte mult ca a facut acest pas din cauza faptului ca este insarcinata. Lora i-a lamurit atunci pe toti si le-a spus ca a decis sa se retraga din lumea televiziunii tocmai pentru ca are multe proiecte muzicale si cinematografice si ca vrea, mai mult ca oricand, sa isi dezvolte business-ul din lumea cosmeticii.

Acum, la cateva luni de cand a plecat de la PRO TV, Lora da apa la moara si face ca speculatiile fanilor sa capete contur, intr-un anumit sens. Lora a organizat recent pe contul ei de Instagram o sesiune de intrebari si raspunsuri si, sincera cum o stie toata lumea, artista nu s-a ferit nicio clipa sa raspunda la toate intrebarile primite din partea fanilor. Intrebata daca are de gand sa adopte vreodata un copil, Lora nu a stat prea mult pe ganduri si a spus: ”Da! Mama mea a fost adoptata”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005071 (s)