News Flash:

Adela Popescu lipseste de la ”Vorbeste lumea”. Vedeta are Covid si a facut primele declaratii ”M-au lovit simptomele”

9 Septembrie 2021
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Nici bine nu a inceput sezonul de toamna al emisiunii matinale de la PRO TV, ca Adela Popescu deja a inceput cu stangul. Dupa aproape doua saptamani in care a facut echipa cu Bogdan Ciudoiu si Shurubel, Adela a lipsit si toti fanii ei au inceput sa isi faca griji. Asumata ca de obicei, Adela nu a lipsit din peisaj fara sa dea vreo explicatie, asa ca a profitat de cele cateva minute de live in care a avut o interventie si a recunoscut ca are Covid.

Adela Popescu a anuntat in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea ca sufera de COVID-19. Starea de sanatate a actritei nu este una grava, insa aceasta incearca asa cum poate sa il protejeze pe Adrian, cel de-al treilea ei copil. Vedeta a mai declarat ca urma sa se vaccineze, insa a asteptat sa treaca o perioada dupa nastere.
 „M-am simtit rau, asa ca am facut testul covid, care din pacate a iesit pozitiv. Acum umblu cu masca prin casa, pentru a proteja bebelusul. Ceilalti doi baieti sunt la bunici.Imi pare rau ca nu sunt acolo cu voi, insa timp de doua saptamani ne vom vedea in aceasta ipostaza. Urma sa fac vaccinul, dar am asteptat sa treaca o perioada dupa nastere', a spus Adela Popescu la Vorbeste Lumea.

Acum cateva saptamani, Adela vorbea cu fanii de pe Instagram despre botezul pe care il organizeaza pentru Adrian si spunea ca are deja facuta lista invitatilor, stie cum se va imbraca atat ea, cat si toata familia, doar ca nu are stabilita locatia. Dat fiind faptul ca acum aceasta are Covid, cu siguranta evenimentul se va amana o perioada.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006186 (s)