News Flash:

Tatal Shakirei a implinit 90 de ani, dar nimanui nu ii vine sa creada asta. Cat de bine arata barbatul?

9 Septembrie 2021
569 Vizualizari | 0 Comentarii
Shakira

Shakira este una dintre artistele cu state vechi in industia muzicala internationala. Aceasta are o cariera de ani de zile, ani in care a reusit sa doboare record dupa record si sa se mentina mereu in fruntea clasamentelor, chiar daca vremurile si trendurile s-au mai schimbat. Atunci cand vine vorba de viata personala, Shakira este destul de rezervata si nu posteaza prea multe imagini, doar ca unele momente merita sa fie marcate. Cum ar fi, spre exemplu, faptul ca tatal ei a implinit 90 de ani si este pentru prima data cand il arata fanilor.

Shakira are o familie de invidiat. Diva este de 10 ani alaturi de Gerard Pique si, daca nu s-a casatorit pana acum, nu a facut-o pentru ca este constienta ca un act si un eveniment cu fast nu o va face mai fericita si nu ii va garanta nimic in relatie. Shakira a crescut intr-o familie care i-a insuflat cele mai importante valori si, chiar daca nu isi arata prea des parintii in online, aceasta le este profund recunoscatoare.

Recent, vedeta a postat pentru prima data dupa mult timp o imagine cu tatal ei cu ocazia zilei lui de nastere. Barbatul a implinit 90 de ani si nimanui nu i-a venit sa creada asta, avand in vedere ca arata mult mai tanar. Acum pentru fani este destul de logic de unde a mostenit Shakira gena buna. Shakira si tatal ei au o relatie speciala, iar asta s-a vazut si din urarea pe care aceasta i-a facut pe internet. ”Draga tata, mi-ai calauzit pasii si mi-ai luminat calea. Mi-ai aratat ca viata este deschisa si profunda ca o mare si astfel, i-ai dat sens indundand-o cu bucuria ta. Tu esti inspiratia mea, complicele meu si tot, cel mai bun prieten. 90 de ani fericiti petrecuti spectaculos. Te iubesc cu toata fiinta mea.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004849 (s)