News Flash:

Andreea Balan, enervata la culme din cauza unor poze cu George Burcea. Ce pretentii a avut artista la cateva ore de la publicarea lor?

9 Septembrie 2021
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan

Andreea Balan uita, dar nu iarta. Desi a trecut mult timp de cand s-a despartit de George Burcea si de cand a depus actele de divort, Andreea se pare ca tot nu are de gand sa revina la sentimente mai bune fata de fostul ei partener. Mai mult, vedeta ia foc de fiecare data can vede ca un membru de-ai familiei sale este in preajma lui Burcea.

Cand spune ca pune punct, Andreea Balan chiar pune punct. Artista a facut o criza de nervi din cauza unor imagini cu George Burcea care au aparut in online, iar situatia este una destul de delicata. George Burcea a alergat in weekend intr-un maraton caritabil, iar la final, aceasta a fost solicitat de Sonia Argint, cumnata Andreei, sa dea un interviu si sa faca cateva poze. Imaginile au ajuns pe internet, iar Andreea a luat imediat foc, obligand-o pe Sonia sa stearga de urgenta pozele. Cumnata artistei s-a conformat imediat, dar George a povestit mai departe cum au stat, de fapt, lucrurile.

Andreea nu este la prima abatere de genul, in luna aprilie circuland in online o parte dintr-o conversatie dintre artista si o fana care era activa atat pe contul ei, cat si pe contul lui George si al Vivianei.

”Nu ai cum sa ma iubesti pe mine, dar sa il sustii pe fostul sot, care m-a denigrat public si m-a terfelit in ultimul hal si totodata sa fii fana unei femei care nu e nici artista, nici prezentatoare si care efectiv nu are nicio activitate. Nu am inteles deloc mesajele tale. Am crezut ca ai probleme psihice. Imi scriai aici si in acelasi timp lasai dincolo mesaje de iubire, admiratie etc!. Niciun fan de-al meu nu a facut asta”.

„Te rog frumos sa le dai block si sa nu mai postezi niciun mesaj daca vrei ca eu sa iti vad postarile si story-urile. Un adevarat fan niciodata nu sustine oamenii care il terfelesc – Oamenii care isi terfelesc idolul am vrut sa spun. Si tu trebuia sa stii asta si sa nu vad mesaje de pe acest cont acolo.”

„Atunci sterge toate mesajele pe care le-ai lasat vreodata paginilor lor”, i-ar fi transmis Andreea Balan admiratoarei sale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007623 (s)