News Flash:

Cu ce se ocupa fratele lui Smiley? El este cel care a facut ca afacerile artistului sa valoreze milioane de euro

3 August 2021
576 Vizualizari | 0 Comentarii
smiley

Smiley este una dintre cele mai longevive prezente atat pe piata muzicala, cat si in televiziune. Artistul a ramas fidel postului PRO TV, iar proiectele in care a fost prezentator si jurat i-au adus zeci, poate chiar sute de mii de euro.

Toata lumea il stie pe Smiley, baiatul care si-a luat inima-n dinti si a plecat din trupa Simplu. Artistul a evoluat enorm atat pe partea profesionala, cat si pe cea personala. Smiley lanseaza piese care cuceresc instant trendingul, iar recent din Smiley Omul a devenit Smiley Taticul. De 5 luni, artistul a devenit tatic cu norma intreaga, iar programul lui s-a dat peste cap. 

In aceasta situatie destul de greu de controlat, a intervenit fratele lui, Filip Maria. Filip are 30 de ani si a preluat temporar majoritatea business-urilor pe care le are Smiley si le-a transformat in cifre de afaceri profitabile.

”Eu cred foarte mult in Filip si in viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiaza foarte mult, proiecteaza, face strategii, experimenteaza, aduce plusul de ratiune necesara intr-o munca artistica. Suntem diferiti, el vorbeste de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate si cred ca suntem pe drumul cel bun, ne completam perfect si ii multumesc pentru asta.” declara Smiley la un moment dat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007326 (s)