News Flash:

Intalnire de gradul zero intre fetele Danei Budeanu si Jennifer Lopez. Cum a decurs intreg momentul?

2 August 2021
518 Vizualizari | 0 Comentarii
dana budeanu

Dana Budeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dupa ce s-a retras de pe Youtube, Dana a plecat intr-o vacanta de cateva luni intr-o destinatie de lux si continua sa publice materiale pentru aplicatia Verdict.

Dana Budeanu are gusturi rafinate, iar locatia pe care si-a ales pentru a petrecere vacanta de vara este inca o dovada care sa sustina acest lucru. Dana a plecat cu gemenele ei pe care nu le expune deloc in online, considerand ca cele mici au lucruri mult mai importante de facut in afara Instagramului si a celorlalte retele sociale. 

Dana nu s-a putut abtine si a postat o imagine cu una dintre gemenele ei in timp ce o imbratiseaza pe Jennifer Lopez. Nu este de mirare, mai ales ca toti cei care o urmaresc pe Budeanu stiu ca aceasta este mare fan JLo si mereu o folosea ca exemplu de ”asa da”. Fata Danei Budeanu nu este singura care s-a intalnit cu Jennifer Lopez. Si Andreea Marin a avut ocazia de a merge pe aceeasi straduta chiar in spatele divei latino in timp ce se plimba prin Capri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Budeanu (•danajustlove)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007021 (s)