News Flash:

Cove da cartile pe fata si recunoaste de ce a plecat de la Vorbeste lumea. ”Singurul motiv de nemultumire era acela ca...”

10 Septembrie 2021
662 Vizualizari | 0 Comentarii
Cove

Dupa ani buni in care a facut echipa cu Adela Popescu la carma emisiunii Vorbeste lumea, Cove a decis ca este timpul sa plece si sa lase locul lui altor colegi care sa i se alature Adelei. Nimeni nu a prevazut aceasta plecare, mai ales ca Gabriel Covesanu a fost cel mai statornic prezentator, in timp ce colegele din dreapta lui s-au tot schimbat. Cove a facut, intr-un final, primele declaratii despre motivul plecarii si le-a spus fanilor unde il vor putea vedea de acum incolo. 

Toamna a venit cu mari schimbari in grila celor de la PRO TV si nu numai. Una dintre cele mai urmarite emisiuni ale trustului, ”Vorbeste lumea” a ramas fara Cove si, in timp ce plecarea lui i-a luat prin uimire pe multi dintre cei care urmareau emisiunea, se pare ca Gabriel Covesanu a planuit asta de mai mult timp plecarea si deja a si gasit un nou proiect tv.

”Nu pot spune ca a fost ceva ce m-a nemultumit, a fost o perioada foarte frumoasa, obositoare, e drept, pentru ca nu este usor sa ai o emisiune in direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemultumire era acela ca nu puteam pleca foarte departe in vreo calatorie, pentru ca doar weekendurile le aveam libere si nu imi puteam permite o calatorie mai lunga. Sunt de principiul ca schimbarile sunt necesare in viata, mai ales in cazul profesiilor vocationale si uneori, chiar daca anumite schimbari pot parea neasteptate sau bruste pentru unii, in cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Si, cum spunea o mai veche colaboratoare, viata e plina de…surprize- surprize”, a spus Cove.

Se pare ca Gabriel Covesanu a batut palma cu cei de la Prima TV si va prezenta alaturi de Diana Bart ”Flash Monden”, emisiune ce va incepe cu un sezon nou de pe 13 septembrie. Locul lui Cove la PRO TV a fost luat de Bogdan Ciudoiu si Shurubel, cunoscuti pentru emisiunilor lor la Virgin Radio.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006023 (s)