News Flash:

Zanni, castigatorul Survivor 2021 si-a cumparat primul apartament. Cum arata si cati bani a scos din buzunar pentru el?

10 Septembrie 2021
618 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

Zanni a plecat in competitia Survivor cu gandul de a se intoarce acasa cu marele premiu si se pare ca si-a dorit atat de mult, incat a reusit. Protejatul lui Alex Velea a castigat Survivor editia 2021 si s-a intors acasa cu 50.00 de euro. Chiar daca multi credeau ca tanarul va cheltui banii pe lucruri nefolositoare sau ca va cadea prada tentatiilor, se pare ca Zanni s-a tinut de cuvant si, exact cum a promis la plecarea din tara, din cei 50.000 de euro si-a cumparat prima locuinta din viata lui. 

Atunci cand a decis sa participe la Survivor, unicul gand al lui Zanidache, tanarul de sub aripa protectica a lui Velea a fost de a se intoarce acasa cu marele premiu. Inca de la inceput Zanni a vrut sa isi ia o casa, dat fiind faptul ca a crescut intr-un camin de nefamilisti. Castigatorul nu a uitat nicio secunda cine i-a fost alaturi pe tot parcursul competitiei si cine nu, iar pentru cei care au ras de el a avut un mesaj foarte ferm. ”Am venit sa vizionez un apartament, asta in ciuda celor care au spus ca eu cu premiul o sa imi iau numai stupefiante. Sa muriti de ciuda, ca dorm eu in pat si voi pe langa. Sunt baiat cuminte, eu nu fac niciodata, eu nu dreg. Vreau sa am casa mea, linistea mea. Sa chem o femeie frumos, sa gateasca intr-o bucatarie frumoasa, sa vada un baiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim in casa”, spunea Zanni in urma cu o luna. 

Acumn, dupa ce a vizionat mai multe apartamente, Zanni s-a hotarat asupra unuia si poate spune ca deja este proprietar cu acte-n regula. Castigatorul Survivor a reusit sa se incadreze in suma de bani disponibila si nu a uitat sa le multumeasca celor care l-au sustinut si l-au votat in competitie. ”Este oficial! Mi-am cumparat apartamentul, aceasta este cheia. Va multumesc si celor care au fost langa mine si m-ati sustinut, pentru ca ati contribuit la treaba asta! Sigur ca si fara voi reuseam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reusit la 23 de ani. Va multumesc, va sunt recunoscator!", a declarat Zanni, pe canalul lui de YouTube.

 

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/okcHToonoqI" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006164 (s)