News Flash:

Brigitte Pastrama il tine sub papuc pe sotul ei, Florin. ”Avem instalat pe telefon...”

10 Septembrie 2021
520 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigitte si Florin

Brigitte si Florin Pastrama formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Cei doi au trecut atat prin situatii bune, cat si prin situatii rele, dar mereu au infruntat cu zambetul pe buze orice provocare. Acum, dupa episodul in care mascatii au descins la ei acasa pentru ca au fost acuzati ca se ocupau cu comercializarea de fake-uri, Brigitte a aparut in public in cadrul unei emisiuni pe care o are la Antena Stars si a facut declaratii la care nimeni nu se astepta.

Fara doar si poate, Brigitte este o femeie destul de ocupata si chiar daca multi o critica pentru stilul de viata adoptat, Brigitte este o femeie de afaceri si mereu i-a placut sa fie independenta financiar. Programul destul de incarcat i-a afectat de foarte multe ori relatia si, chiar daca s-a scris ca a fost adesea la un pas de a divorta, sentimentele ei pentru sotul Florin sunt mai puternice ca niciodata. Si cum nicio relatie nu este una lipsita de probleme, nici in familia Pastrama nu este totul numai lapte si miere. Cei doi soti au si ei momentele lor in care au dubii, asa ca pentru a pastra totul in siguranta si sa evite discutiile in contradictoriu, Brigitte a facut primul pas si a instalat pe telefonul sotului o aplicatie care sa ii monitorizeze fiecare pas.

”Brigitte si Florin sunt doua persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program astfel incat eu sa stiu mereu unde se afla Florin, in timp real, sau cel putin telefonul lui Florin, numai daca isi inchide telefonul stiu deja unde este, si Florin poate sa vada unde ma aflu eu”, a spus Brigitte Pastrama in emisiunea sa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004218 (s)