News Flash:

Majda Aboulumosha a slabit 17 kilograme in doua luni. Alimentul pe care l-a folosit in dieta ei se gaseste in bucataria oricarei gospodine

11 Mai 2022
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Majda

Majda Aboulumosha si-a pus in gand sa slabeasca si nu a renuntat la telul ei pana cand nu l-a dus la indeplinire. Vedeta nu a apelat la diete minune sau la infometare, ci a adoptat un stil de viata sanatos si un regim alimentar care a avut in centru o leguma foarte populara.

Nu exista nu pot, exista nu vreau, asta demonstreaza Majda Aboulumosha. Vedeta a vrut ca in 2022 sa fie in cea mai buna forma a ei si e reusit. In doar doua luni, bruneta a reusit sa topeasca 17 kilograme ca prin minune si toata lumea se intreaba cum a facut asta. Pentru a-i lamuri pe toti, Majda le-a prezentat in mare dieta ei pe care si-a alcatuit-o asa cum a stiut ea ca i se potriveste cel mai bine. Regimul ei de viata de acum este unul cat se poate de simplu si nici nu implica alimente scumpe sau feluri de mancare ce trebuiesc gatite in sute de minute.

Iata ce leguma a introdus vedeta in orice fel de mancare, dar si la ce alimente a decis sa renunte anul acesta.

‘’Hreanul topeste grasimile si scoate apa din organism, eu il consum la orice masa: in salate, o lingurita dimineata; salate, ceapa rosie – eu o mananc ca pe mar, fructe”, a spus Majda in cadrul unei emisiuni TV. „Am renuntat la zahar pentru ca eu oricum nu mancam nici inainte tot ce inseamna patiserie, si ca baza am tinut pestele, cu toate ca eu nu sunt o mare consumatoare de carne”, a povestit Majda.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005350 (s)