News Flash:

Liviu Varciu, tinta glumelor in cercul de prieteni. Cate clase are prezentatorul de la Antena 1

10 Mai 2022
496 Vizualizari | 0 Comentarii
Varciu

Liviu Varciu este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de la noi din tara. Liviu poate spune ca a fost mereu omul potrivit la momentul potrivit. Chiar daca nu a avut prea multa tangenta cu scoala, a avut alte atuuri care l-au propulsat in fruntea celor mai apreciate personalitati TV. Liviu nu si-a propus niciodata sa fie celebru, dar se pare ca planul lui de acasa nu s-a potrivit deloc cu cel din targ.

Liviu Varciu a descoperit faima la varsta la care altii nici nu visau la ea. Fostul membru de la L.A a fost mereu in centrul atentiei, fie care a fost vorba de cariera sau de viata personala.

Putini stiu ca Liviu Varciu nu prea are studii deloc. El a absolvit Scoala Populara de Arta, sectia Canto, apoi s-a oprit. Mai tarziu, in anul 1998 el a infiintat trupa L.A., alaturi de care s-a facut remarcat si a reusit sa joace in mai multe productii. Divortul de Adelina Pestritu a avut si el un impact. Separarea celor doi le-a adus mai multa popularitate decat s-ar fi asteptat, iar scandalurile in care au fost implicati au dus la o adevarata explozie in randul carierei.

”Eu nu sunt actor, nu am scoala de actorie. Am facut doar trei ore de actorie cu Dana Dorian. Eu am mers la casting pentru ”Secretul Mariei”. Mi s-a spus sa merg imbracat frumos. Eu am mers in costum pe 32 de grade. Acolo erau toti marii actori in bermude, in tricouri. ‘Ce cauta asta aici?’, mi-au auzit urechile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004783 (s)