News Flash:

Cine este Florin Munteanu, romanul care a primit un rol in serialul „Vikingii”

11 Mai 2022
604 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin

Florin Munteanu este unul dintre romanii care urmeaza sa scrie istorie in cinematografia internationala. Florin a primit o propunere pe care nu a putut sa o refuze sub nicio forma. Mai exact, tanarul de 31 de ani a primit unul dintre cele mai ravnite roluri intr-un serial international de anvergura. Florin nu este la prima tangenta cu acesta domeniu, dar de data asta vrea sa joace atat de bine, incat toata lumea sa vorbeasca despre el.

Florian Munteanu este boxer si traieste in Germania. A fost remarcat de promoterul Eduard Irimia si propus realizatorilor filmului Creed 2 pentru a juca alaturi de Sylverster Stallone, Dolph Lundgren si Michael B. Jordan. 

Are 31 de ani, este boxer profesionist, iar cariera sportiva l-a facut sa se remarce si in cinematografie. Pana acum, Florin a jucat deja in productii de la Hollywood, precum „Creed 2', „Shang-Chi' si „Legenda celor zece inele'. Iar acum, la aproape patru ani de la debutul in lumea filmului, alaturi de Sylvester Stallone si Dolph Lundgren, pugilistul Florian Munteanu se alatura distributiei serialului „Vikingii: Valhalla”. Tanarul sportiv va aparea in sezonul 3 si va interpreta rolul generalului bizantin Georgios Maniakes (secolul XI), care va conduce o revolta impotriva lui Constantin al IX-lea Monomahul, imparat al Imperiului Roman de Rasarit, noteaza protv.ro.

„Sunt foarte mandru ca fac parte dintr-un serial grozav, cu o distributie remarcabila care se intampla sa fie una dintre preferatele mele din ultimii ani (…) Interpretarea unor roluri mai emotionale si dramatice a fost intotdeauna un obiectiv principal. Ajungem acolo. Super entuziasmat pentru acesta', a scris Florian Munteanu pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)