News Flash:

Carmen Harra, incident neplacut in America. Vedeta a fost furata de un grup de romani. „Mi-au luat casa”

11 Mai 2022
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Harra

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute romance stabilita peste hotare. Harra este recunoscuta pentru abilitatile ei de a prezice viitorul si, daca ne raportam la afirmatiile ei de pana acum, aproape ca nu este data in care sa fii dat gres. Desi este pe cai mari acum, Carmen recunoaste ca a muncit din greu si ca a avut mereu grija sa se fereasca de romani.

Carmen Harra este stabilita in SUA de aproape patru decenii. Clarvazatoarea a reusit sa castige bani frumosi cu darul ei, dar a avut parte si de momente neplacute. Vedeta recunoaste ca romanii au fost cei care i-au pus cele mai multe piedici si au pacalit-o. Desi a avut parte numai de evenimente neplacute din partea romanilor, Carmen Harra are numai de cuvinte de lauda la adresa poporului roman. Vedeta recunoaste ca romanii au si anumite calitati care le ofera un plus de imagine, dar nu sunt suficiente pentru a acoperi defectele. Recent, Carmen Harra a povestit unul dintre evenimentele pe care nu le va putea uita niciodata si care implica romani.

„Am trait-o pe pielea mea, in New York, incercand sa fac businessuri la care romanii m-au sabotat totdeauna. De fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la romani. Nu stiu de ce. Si mi-au furat casa, drepturile de autor. Nu am sa inteleg niciodata de ce s-au intamplat lucrurile astea. Dar, per total, romanii sunt foarte destepti si un popor extrem de generos, de bun, de primitor, cu calitati extraordinare”, a declarat Carmen Harra pentru ciao.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005874 (s)