News Flash:

Ioana Ginghina se pregateste de nunta. Cum va arata evenimentul si cine va fi pe lista invitatilor

11 Mai 2022
468 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Ginghina

Ioana Ginghina nu mai avea nicio speranta ca isi va intalni sufletul pereche, dar se pare ca soara a surprindere. Actrita l-a cunoscut pe actual ei iubit, Cristi Pitulice, printr-o intamplare fericita si prin intermediul unor prieteni comuni. Ioana avea nevoie de serviciile afacerii pe care o detine Cristi si, astfel, dupa mai multe conversatii au ajuns sa realizeze ca se plac.

Lucrurile intre ei au decurs extrem de repede si au ajuns sa se completeze mai bine decat se asteptau. Cei doi au decis sa faca pasul cel mare doar ca, momentan, asteapta sa se linisteasca situatia pandemica. Ioana nu este focusata foarte mult pe nunta, mai ales ca a mai trecut printr-o astfel de experienta, dar realizeaza ca nu trebuie sa il mai piarda pe iubitul ei.

”Nu, ar trebui sa urmeze nunta, dar pentru ca nu reprezinta o prioritate pentru nimeni, nu ne grabim. Si ne e si bine asa…Pentru mine, personal, nu mai inseamna neaparat ceva aceasta nunta. De fapt de unde a pornit. Avem niste prieteni care ne-au cerut de nasi, si ca sa le putem fi lor nasi ar trebui sa ne casatorim.

La nunta, nu vor exista pregatiri pentru ca va fi totul intr-o zi, poate la un simplu gratar. Nu rochie, nu petrecere cu spatiu inchiriat, nimic din toate astea. Daca ne hotaram, o facem si maine, am avut doua nunti nu ma mai pasioneaza sa fac pregatiri si sa cheltuiesc bani pe eveniment. Nunta restransa nu era gandita din cauza pandemiei, ci pentru ca pur si simplu asa ne dorim, sa fim doar cu cei foarte apropiati. Chiar as vrea sa fie o zi frumoasa si deloc complicata, fara mari responsabilitati, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008183 (s)