News Flash:

Imaginile care au facut-o pe Gina Pistol sa ia foc. Smiley, sarutari si tandreturi cu o adolescenta focoasa

11 Mai 2022
677 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Nu mai este niciun secret faptul ca Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Cei doi si-au dus relatia la nivelul urmator si, incepand de anul trecut, au devenit parintii micutei Josephine. Iubirea dintre ei este mai presu de orice, dar asta nu inseamna ca, din cand in cand, nu au parte si de momente mai dificile.

Gina Pistol stie ca Smiley o iubeste foarte mult. Tocmai de aceea, vedeta nu pleaca urechea la zvonurile care ajung la ea. Totusi, recent, Smiley a aparut intr-o productie romaneasca, iar scenele nu au fost deloc unele cuminti. Artistul a incins atmosfera alaturi de Andrada Popa, o tanara cunoscuta pentru rolul ei din serialul fenomen „Pariu cu viata”. Cei doi au trebui sa se dezlantuiasca si sa dea nastere unei scene de amor intens. Smiley nu a comentat deloc scenele in care a fost protagonist, dar Andrada a preluat initiativa, asa cum s-a intamplat si in film.

„In afara de faptul ca eram legati si eram in pandemie, e o scena cu mine si Smiley, in care se intampla anumite lucruri… pasionale. Trebuie sa te uiti, daca nu te-ai uitat. E o scena in care, noi, legati acolo, ne-am gandit „hai ca ar fi o idee buna sa aprindem focul', la figurat, in padure. Scena dintre mine si Smiley a fost probabil cea mai asteptata de catre colegii de platou care au facut toate glumele posibile si imposibile timp de 3 saptamani. Secventa a ramas printre ultimele de filmat asa ca am avut destul timp sa ma stresez.

Desi pe TV nu apar decat 10-15 secunde, noi am filmat duble din toate unghiurile. Imi aduc aminte ca prima dubla a inceput cu stangul. A trebuit sa il imping pe Smiley pe spate, iar el mi-a pus piedica din greseala si am cazut unul peste altul si ne-am dat cap in cap. Nu pot sa spun ca a fost o scena grea, dar a fost cu siguranta o provocare”, a declarat ea pentru Click.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004831 (s)