News Flash:

Oana Radu, numita de unii nuntasi ca fiind „tepara”. Ce le-a facut artista

11 Mai 2022
516 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Radu

Zilele trecute, Oana Radu a fost acuzata de niste nuntasi, ca le-ar fi dat teapa. Acestia sustin ca i-ar fi dat cantaretei avansul si aceasta ar fi trebuit sa se prezinte la eveniment pe 28 mai. Ulterior, artista i-a anuntat ca nu mai poate sa vina. 

Eram impreuna in Anglia, ne-am hotarat sa facem nunta si botezul fetitei. Am vorbit cu domnul Puiu Bucataru, contactat prin intermediul unui prieten foarte bun, am vorbit cu dansul pe video, mi-a zis daca vreau sa ma ajute si cu alti lautari. Nevasta mi-a sugerat daca putem sa o luam si pe Oana Radu, am vorbit cu domnul Puiu Bucataru la telefon. Am vorbit de comun acord sa vina sa cante pe sume de 1000 de euro, am trimis arvuna dansei, nu am facut niciun contract, arvuna a fost de 500 de euro. Noi vorbisem sa fie 1000 de euro pentru program, 45 de minute', a spus George la Antena Stars.

Artista a reactionat dupa toate acuzatiile care i s-au adus. Oana Roman a declarat ca vrea sa isi faca dreptate cu ajutorul legii. Vedeta a explicat motivul pentru care a refuzat sa mai mearga la eveniment. Conform acesteia, ar fi fost amenintata, iar Puiu Bucataru i-ar fi dat teapa cu doua evenimente.

„Nu a fost vorba nicio secunda despre bani, deci nu despre bani a fost vorba. Nu mi-am marit tariful. Puiu Bucataru a fost colegul meu cand si-a dorit dansul, el mi-a dat teapa cu doua evenimente, a zis ca vine si n-a mai venit.(…) Oamenii m-au sunat si m-au luat tare direct, cu intimidare. Mi-au zis ca «pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, esti o frustrata si pe unde te prind la evenimente te fac de ras». Cumva am fost amenintata, dar o sa depun plangere si pentru amenintari, si pentru defaimarea care are loc la televizor , a declarat Oana Radu, relateza spynews.

Puiu Bucataru, artistul cu care Oana Radu trebuia sa cante la eveniment, are o alta poveste. Acesta a declarat ca artista l-a anuntat in urma cu cateva zile ca nu va mai putea sa vina la petrecere. Oana i-ar fi spus ca si-a facut o alta trupa.

„I-am zis Oanei sa imi zica un pret frumos, ca sa putem sa mergem cu totii acolo sa cantam. A spus ca ea ia 1200-1500, asta fiind in decembrie. Am luat legatura cu domnul George, a spus ca este de acord. Oana a spus sa ii trimit niste bani arvuna. I-am trimis. Acum cateva zile mi-a spus ca nu mai poate. Mi-a spus ca si-a facut o trupa si managerul nu o mai lasa sa cante.', a spus artistul pentru sursa citata mai sus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004881 (s)