News Flash:

Ce spune Mitoseru, la mai bine de 20 de ani de cand s-au despartit. „Ne puteam iubi la maxim”

11 Mai 2022
754 Vizualizari | 0 Comentarii
Mitoseru

Desi nu multa lume mai stie, Oana Zavoranu si Mitoseru au format un cuplu, cu mult inainte ca Zavo sa se cupleze cu Pepe. Intre cei doi lucrurile nu au functionat bine pentru mult timp, asa ca au decis sa puna punct relatiei lor la timp. Acum, dupa 20 de ani de la despartire, Mitoseru a vorbit din nou despre Oana si despre perioada pe care au petrecut-o impreuna. 

Mitoseru a avut mereu numai cuvinte de lauda la adresa femeilor care au trecut prin viata lui. Mihai considera ca fiecare dintre ele a avut rolul ei la dezvoltarea si la conturarea lui ca barbat. Oana Zavoranu este una dintre femeile care si-a pus cel mai mult amprenta asupra lui si, desi a fost o relatie care se intampla cu mai bine de 20 de ani in urma, Mitoseru isi aminteste si azi cat de mult s-au iubit si cat de intens a fost totul intre ei.

Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani si a fost o atractie reciproca. Eram doua persoane la fel, nebune in sensul frumos, pline de viata, cu umor. Ieseam, ne distram, dansam. Eram insa la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, daca am fi ramas impreuna. Eram amandoi gelosi, doua caractere foarte tari. Dar in continuare mi se pare una dintre cele mai misto femei pe care le-am cunoscut in viata asta. Este o persoana plina de viata.

Eu cred ca poate exista prietenie intre un barbat si o femeie. Uneori, o relatie de genul asta poate chiar fi mai importanta. Eu ma inteleg uneori mai bine cu femeile decat cu barbatii, am mai multe de discutat cu ele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007414 (s)