News Flash:

Virginia Rogin, clipe de groaza in perioada comunismului din cauza unei femei. „Aveam o rochie transparenta si... ”

11 Mai 2022
629 Vizualizari | 0 Comentarii
Virginia Rogin

Virginia Rogin isi aminteste perioada comunismului de parca ar fi fost ieri. Actrita a recunoscut ca nu a avut parte doar de intamplari fericite, ci si de unele mai putin fericite care i-au marcat cariera in lumea teatrului. 

Virginia Rogin est euna dintre cele mai apreciate actrite de la noi. Acesta s-a facut remarcata intr-o perioada in care nimic nu era usor de obtinut. Desi era in comunism, Virginia a stiut de la inceput ce vrea sa faca si nu s-a lasat pana cand numele ei nu a ajuns la loc de cinste in lumea teatrului. Despre aceasta perioada, marea actrita nu are numai cuvinte de lauda, mai ales ca atunci i s-au pus cele mai multe bete-n roate, chiar de catre femei. Virginia a recunoscut cum a pierdut un concurs fara sa-l sustina macar, iar asta pentru ca una dintre jurate nu i-a permis sa intre in sala cu o rochie transparenta.

„Nu am avut niciun fel de restricție în privința meseriei. Poate că nu puteai apărea îmbrăcată oricum, nici pe scenă. Nu erau propriu zis reguli, dar am fost la un concurs o dată. Se dădeau concursuri ca să intri în teatru și aveam o rochie puțin mai transparentă. Acolo era prezentă și ministra culturii, o tovarășă, și a zis: Ce-i cu fata aia, cu rochia aia?'. Nu exista ceva scris: până aici ai voie, de aici nu ai voie. Erau lucruri nespuse acceptate, neacceptate. În rest, nu pot să spun că am suferit profesional, dimpotrivă, am jucat deplin, m-am bucurat de turnee, de tinerețea mea. Exista cenzură', a povestit, în exclusivitate, pentru VIVA!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006073 (s)