News Flash:

Otilia Bilionera s-a despartit de iubitul ei arab. Ce pretentii ar fi avut barbatul de la artista noastra

11 Mai 2022
615 Vizualizari | 0 Comentarii
Otilia

Otilia Bilionera este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din tara. Piesele ei au depasit demult hotarele Romaniei, iar concertele in strainatate i-au virat sume frumoase de bani. Tot peste hotare si-a cunoscut si iubitul, dar, din pacate, iubirea lor nu a avut un final fericit.

Otilia Bilionera se iubea de ceva timp cu un arab potent financiar. Cei doi aveau planuri serioase, ba chiar sperau ca vor ajunge in fata altarului. Din pacate, religia a fost cea care le-a pus bete in roate. Se pare ca arabul ar fi avut pretentia ca artista sa se converteasca la religia lui. Otilia nici nu a vrut sa auda de asa ceva si a preferat ca mai bine sa ii spuna adio partenerului, decat sa se converteasca.

„Pentru a intemeia o familie stabila si unita, cred ca cei doi parteneri trebuie sa impartaseasca aceleasi credinte. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru ca provin dintr-o familie de crestini ortodocsi practicanti, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credinta”, a declarat Otilia.

„Nu m-a oprit niciodata din nimic, pentru ca noi am tinut si tinem si in momentul de fata mult unul la celalalt. Sunt sigura ca o sa avem o relatie de prietenie foarte stransa chiar si dupa despartire”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004961 (s)