News Flash:

Dumitrescu, Scarlatescu si Bontea renunta la Chefi la cutite. Unde si ce emisiune vor prezenta cei trei chefi?

10 Septembrie 2021
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Bontea Dumitrescu Scarlatescu

Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei trei chefi sunt un etalon in ceea ce priveste arta culinara, iar de-a lungul timpului, emisiunile din care acestia au facut parte au cucerit publicul si audienta. Acum, cei trei bucatari au un nou plan pentru toamna si au renunta la bucataria de la Chefi la cutite. La ce sa se astepte fanii?

Orice chef care se respecta se reinventeaza, asa ca Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au spus da aventurii vietii lor si si-au luat adio de la masa de jurizare de la Chefi la cutite. Cel putin pentru moment. Cei trei bucatari pregatesc un nou show, primul show de cooking si travel din Romania. Acestia vor filma in Grecia, iar in fiecare editie vor aduce in fata fanilor retete locale care au facut inconjurul lumii. Asa cum era de asteptat, emisiunea va fi prezentata de Irina Fodor, cea care a inlocuit-o pe Gina si la Chefi la cutite. Prestatia ei a fost mereu laudata de fani, multi dintre ei considerand ca pe alocuri s-a descurcat chiar mai bine decat Gina.

„Eu sunt obisnuit cu aventura, m-am reimprietenit cu ea acum ceva vreme, iar daca o combin si cu bucataria... cred ca o sa iasa ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca si colegii mei, abia astept sa-i vad!”, a declarat chef Bontea.


„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre calatorii, stiu deja ca sunt indragostit de Grecia, asa ca sa gatesc si sa vad cele mai frumoase insule grecesti este pentru mine competitia perfecta”, a declarat chef Scarlatescu.

„Intram intr-o competitie cu sanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem si noi niste concurenti, pentru ca nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Asa ca va trebui sa luptam pentru fiecare proba, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune chef Dumitrescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005992 (s)