News Flash:

Imagini uimitoare cu tatal lui Cabral Ibacka. In ce stare era barbatul la iesirea din inchisoare?

10 Septembrie 2021
828 Vizualizari | 0 Comentarii
Cabral

Cbaral Ibacka este unul dintre cele mai cunoscute personaje de la noi. Cabral face parte de ani buni din trustul PRO TV si a reusit sa se mentina mereu in topul audientelor. Prezentatorul are o relatie frumoasa cu Andreea Ibacka, actrita pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare de la telenovelele de pe Acasa TV si acum se pregatesc sa devina parinti.

In timp ce Cabral duce o viata linistita in Capitala si se bucura de proiectele pe care le are, la capatul lumii, tatal lui, Alexandre Ibacka Dzabana, a fost internat de urgenta intr-un spital din Brazzaville, capitala statului Congo, dupa ce a fost eliberat pe cautiune din inchisoare. ”Aflat intr-o situatie medicala extrem de grava de cateva sptamani, in celula sa, doctorul Alexandre Ibacka Dzabana a ajuns in stare critica. Abia eliberat din arestul preventiv, acesta din urma a fost internat intr-o clinica din Brazzaville”, scrie congomediatime.com. Mai mult decat atat, tatal lui Cabral sufera de hipertensiune arteriala iar o infectare cu COVID-19 i-ar putea fi fatala. 

Cabral nu a facut nicio declaratie in mod oficial si, probabil ca nici nu o va face, mai ales ca aceasta a ales mereu sa isi tina viata personala departe de ochii curiosi si le-a oferit fanilor doar cat a vrut el sa se vada din intimitatea lui. Dr Alexandre Ibacka Dzabana a fost in ultimii ani un critic sever al regimului autoritar impus de actualul presedinte, Denis Sassou Nguesso, care s-a aflat la conducerea statului inca din 1979, cu o pauza de 5 ani intre 1992 si 1997. 

 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005322 (s)