News Flash:

Ramona Olaru, prima imagine cu noul ei iubit. Cum arata partenerul blondinei?

10 Septembrie 2021
520 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru i-a spus demult ”adio” lui Cuza, iar acum, dupa ce si-a vindecat ranile, frumoasa asistenta de la Neatza iubeste din nou. De data asta, Ramona nu isi mai doreste o relatie la fel de expusa precum cea anterioara, asa ca pastreaza misterul si nu dezvaluie inca identitatea celui care o face fericita.

Ramona Olaru a pus punct acum ceva timp relatiei cu vloggerul Cuza si de abia acum si-a asumat despartirea in mod oficial si intreruperea oricarei legaturi cu acesta, asta dupa ce Cuza s-a afisat deja pe Instagram cu noua lui iubita. Ramona nu mai sufera dupa fostul ei iubit, ba chiar a recunoscut ca a mers vara aceasta in vacanta alaturi de noul iubit. Asistenta tv a recunoscut la Neatza cu Razvan si Dani ca a vizitat diferite regiuni din Italia si nu a fost deloc singura in toata aceasta perioada. 

Fanii blondinei sunt obisnuiti ca aceasta sa isi puna viata pe tava pe Instagram, doar ca de data asta, Ramona le-a demonstrat tuturor ca s-a maturizat si ca nu mai vrea sa aiba o relatie expusa in lumina reflectoarelor. Totusi, asistenta tv nu s-a putut abtine si a postat o imagine pe Instagram, dar imaginea nu dezvaluie nimic despre actualul ei partener. Ramona a recreat celebra imagine artistica in care doi indragostiti se tin de mana, iar iubitu ei este cel care sta cu spatele la camera. Fanii Ramonei sunt mai curiosi ca niciodata sa afle cu cine l-a inlocuit asistenta pe Cuza si nu se vor lasa pana cand nu vor afla identitatea acestuia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005518 (s)