News Flash:

Ruxi a dat de pamant cu Olga Verbitchi la Bravo, ai stil. ”Pitipoanca de Herastrau”

10 Septembrie 2021
419 Vizualizari | 0 Comentarii
Olga

Sezonul 7 Bravo, ai stil! se anunta a fi cel ami incediar de pana acum. Desi fetele dau de inteles ca sunt prietene si ca se vor ajuta in orice moment, in goana spre marele premiu si spre coroana, vor pica multe masti. Unele participante au ales sa fie sincere de la inceput si sa spuna ceea ce gandesc, fara sa le pese daca adevarul lor doare sau nu. 

Editia a doua din show-ul de fashion Bravo, ai stil! a fost una incendiara. Fetele si-au pregatit cele mai bune tinute pentru a-i da pe spate pe jurati si, chiar daca acestia nu au mai fost la fel de ingaduitori ca in prima editie, au fost destul de multe participante care au obtinut trei stelute din partea juratilor. Cei care urmaresc emisiunea stiu ca toata sarea si tot piperul este la concurente, in special in momentul in care Ilinca le cere sa isi spuna parerea despre tinutele adeversarelor sau sa dea detalii din culise.

Aseara, spiritele s-au incins destul de mult, in special la defilarea Olgai. Pustoaica a recunoscut ca nu are prea multa legatura cu stilul si ca nu se pricepe la asortarea culorilor si, tocmai de asta, merge mereu pe mana stilistului. Chiar si asa, tinuta ei nu a fost deloc una apreciata, nici de catre jurati, nici de catre colegele ei. Invitata de Ilinca sa isi spuna parerea despre outfit-ul Olgai, Ruxi nu a ezitat si a spus cu subiect si predicat ce anume o deranjeaza. Se pare ca incaltarile Olgai nu au fost deloc pe placul lui Ruxi: ”Nu ți se potrivesc deloc. Sunt de pitipoanca de Herastrau.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006330 (s)