News Flash:

Delia, mai sincera ca niciodata. Ce se intampla cu jurata iUmor in ultima perioada? ”Visez numai varfuri...”

14 Octombrie 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
delia

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Delia a muncit din greu pentru a trai in luxul de acum. Artista a facut de-a lungul carierei cateva sacrificii, dar a meritat. Acum, poate spune ca a reusit ceea ce altii doar viseaza si, surprinzator sau nu, Delia nu arunca cu banii doar pe haine, incaltari si accesorii scumpe. Sotia lui Razvan Munteanu are un alt hobby costisitor, dar care o ajuta sa isi creeze cele mai frumoase amintiri.

Delia adora sa calatoreasca, iar asta se vede din postarile de pe Instagram. Mai nou, artista a facut o pasiune pentru peisajele montane, iar cei care se intrebau cand are de gand sa se opreasca din asta au primit raspunsul chiar de la artista.

Delia este o impatimita a calatoriilor si are chiar si un cont de Instagram creat special pentru amintirile din escapadele ei, dar si pentru a fi o sursa de inspiratie pentru cei care vor sa mearga in vacanta si nu stiu ce destinatie sa aleaga.

Daca la inceputul pandemiei Delia a vizitat locuri cunoscute de la noi din tara, acum, artista a pus degetul pe harta lumii si a ales cele mai inalte varfuri montane. Jurata iUmor a recunoscut ca a facut o pasiune pentru asta si ca este la pragul dependentei de astfel de drumetii. ”Microbul” montan e cat se poate de real. Visez doar varfuri... si cand nu visez, urmaresc documentare si vloguri despre Kili... si Everest. Cam atat... In rest... nimic nu prea are sens. Nu vreau nimic... vreau doar sa ma antrenez si sa urc”, a spus artista pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005981 (s)