News Flash:

Dupa ce a sustinut ca nu crede in vaccin, Carmen Tanase s-a infectat cu Covid. Ce are de spus actrita acum?

14 Octombrie 2021
2081 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Tanase

Carmen Tanase este cunoscuta in spatiul public pentru atitudinea vehementa de negare pe care o are fata de vaccinare. Actrita nu poate fi convinsa de nimeni si de nimic sa recurga la vaccin, ba mai mult, spune ca este in stare sa sfideze orice regula pentru ca nimeni nu ii poate incalca drepturile. 

Carmen Tanase s-a aratat acum ceva timp foarte deranjata de tot ceea ce se intampla in spatiul public odata cu presiunea care se pune pe populatie sa se vaccineze. Actrita era de parere ca totul este o mascarada si avea foarte multe exemple de colegi care au avut schema completa de vaccin si dupa au inceput sa se simta foarte rau sau au fost din nou infectati cu Covid. Carmen era de parere ca obligativitatea prezentarii unui Certificat verde la accesul in salile de teatrul, cinema, mall-uri, dar si altele este o mare aberatie si ca atata timp cat oamenii isi cunosc drepturile, nu au de ce sa se supuna unor astfel de masuri exagerate.

Acum, din pacate, actrita a fost infectata cu Covid, asta dupa ce acum cateva zile isi exprima regretul in online ca nu a putut ajunge la protestul celor care boicotau vaccinul. ”Am devenit foarte calma, nu mai sunt furioasa, mi-am asumat in totalitate lucrul acesta. Sunt pregatita pentru absolut tot ce o sa vina. Din intamplare, am intuit din capul locului, apoi m-am si informat si am vazut, am ascultat foarte multi specialisti care, din pacate, sunt banati, sunt interzisi. Oameni care sunt intradevar cu premii, unii chiar Nobel, care au publicat carti, care au publicat in reviste de specialitate care spun cu totul altceva si de care nu se tine seama. Eu la specialisti ma uit. Eu ascult sfatul autoritatilor si ma uit la specialisti. Ca atare, am inteles ca tot ceea ce se intampla in aceasta lume, ca nu e vorba numai de tara noastra, in aceasta lume nu este despre sanatatea noastra, este despre cu totul altceva dar nu despre sanatatea noastra. Nu poti avea grija de sanatatea semenilor tai oamenii, care te-au ales si pe care ii prezinti, bruscandu-i, violentandu-i, agresandu-i. Asta nu se poate, nu se pupa pe una cu alta. Ca atare am inteles in ce lume traiesc, mi-am asumat si voi incerca sa rezist atat cat voi putea”, a spus Carmen Tanase, in urma cu cateva saptamani.

Pana acum, Carmen nu a declarat nimic despre starea ei de sanatate, dar, cel mai probabil, de acum incolo va fi obligata de circumstante sa profeseze doar in baza certificatului verde.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005456 (s)