News Flash:

Lidia Buble, replici dure la adresa Adrianei Trandafir. ”Se plange mereu”

14 Octombrie 2021
528 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Aseara, la Asia Express, echipele au avut de infruntat o noua etapa eliminatorie. Cursa pentru ultima sansa nu este pe placul nimanui, dar, totusi, toti concurentii trebuie sa treaca prin asta la un moment dat. Chiar daca unii s-au salvat editia trecuta de la ultima sansa, toti au trebuit sa faca nominalizari pentru a treia echipa care sa lupte pentru a ramane in competitie.

Fara doar si poate, momentul votarii nu este unul pe placul concurentilor. Competitia a inceput sa devina din ce in ce mai serioasa, iar dupa eliminarea de acum doua etape a Alexandrei Ungureanu si a mamei sale, echipele au inceput sa isi faca mult mai bine strategiile atunci cand vine vorba de votari. De data asta, se pare ca alegerea multora a fost comuna si gandita foarte bine inainte. Majoritatea echipelor nu prea au stat pe ganduri atunci cand au ales sa nu le mai protejeze pe Adriana si pe fiica ei si sa le ofere oportunitatea de a vedea cat de intensa este cursa pentru ultima sansa.

Lidia si sora ei, Estera s-au numarat printre echipele care si-au indreptat votul tot catre Adriana, doar ca de data asta au argumentat mai sincer ca niciodata alegerea. ”De fiecare data cand vine cursa pentru ultima sansa si ne intreaba Irina cum a fost, Adriana este singura care se plange. <<Am si eu doua reclamatii de facut. Azi-noapte am cautat 3 ore dupa cazare, am dormit foarte prost, ma simt foarte rau.>> Culmea, numai la cursa pentru ultima sansa se intampla asta.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006526 (s)