News Flash:

Ilinca Vandici nu va mai prezenta ”Bravo, ai stil!” Cine ii va lua locul incepand de saptamana asta?

14 Octombrie 2021
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca Vandici

Nimeni nu se astepta la o asemenea veste. Dupa ani de zile in care a facut cariera la Kanal D, Ilinca Vandici a ales sa plece si sa nu mai prezinte emisiunea ”Bravo, ai stil!”. Vedeta are motive destul de intemeiate sa faca asta si si-a asigurat fanii ca show-ul va merge mai departe si fara ea.

Ilinca Vandici are zeci de ani de experienta in televiziune. De cativa ani buni, frumoasa satena prezinta ”Bravo, ai stil!” si se potriveste de minune formatului. Recent, Ilinca a anuntat ca va pleca de la carma emisiunii, dar o lasa pe maini bune. Fanii indragitului show de fashion ”Bravo, ai stil!” au avut parte de o veste la care nu se asteptau. Ilinca Vandici nu va mai prezenta incepand de saptamana aceasta emisiunea. Prezentatoarea nu a oferit prea multe detalii despre aceasta decizie, ci a spus doar ca are cateva probleme de sanatate. Fanii cred ca are Covid, mai ales ca va fi inlocuita temporar de Victor Slav.

Juratii sunt nerabdatori sa vada cum se vor comporta concurentele cu noul prezentator. Cei trei se asteapta deja la cateva propuneri indecente. Victor Slav a declarat ca va face tot posibilul ca emisiunea sa decurga in parametrii normali si vrea ca telespectatorii sa nu ii simta lipsa Ilincai. Fara doar si poate, aceasta va fi o misiune destul de grea pentru Victor care va trebui sa le stapaneasca pe cele opt concurente.


Victor Slav nu a stat prea mult pe ganduri si a acceptat instant propunerea de a prezenta ”Bravo, ai stil!”. Fostul sot al Biancai Dragusanu nu este pentru prima data in platoul show-ului. Intr-unul dintre sezoanele trecute, Victor impreuna cu Alex Velea si Bogdan Vladau au format ”brigada sexy” in timpul galelor de sambata. ”Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004396 (s)