News Flash:

Cantaretul care isi insela sotia de fata cu ea. Cum le-a descoperit aceasta pe amante?

13 Octombrie 2021
701 Vizualizari | 0 Comentarii
Tinder

Incurcate sunt caile iubirii! Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati interpreti de muzica populara de la noi a fost prins pe picior gresit de catre sotia lui. Acesta avea e telefon instalat Tinder, o aplicatie din zona de dating si matrimoniale si asa cucerea zeci de femei, chiar in timp ce era langa sotia lui. 

Vasilica Ceterasul, caci despre el este vorba nu este deloc cuminte. Chiar daca el si sotia lui se cunosc din 2001 si multi ar fi tentati sa spuna ca intre cei doi nici nu incape vorba de inselat, se pare ca realitatea este alta. Vasilica a renuntat la metoda traditionala de inseala si este in pas cu lumea. Interpretul de muzica populara si-a instalat Tinder, una dintre cele mai cunoscut aplicatii de dating si acolo se pare ca a cunoscut o multime de femei. Bucuria lui nu a durat mult, caci sotiei sale a inceput sa i se para ceva dubios si astfel a aflat ce face sotul ei atata timp pe telefon. Vasilica a fost destul de siret si isi stergea aplicatia de fiecare data cand ajungea acasa, dar se pare ca si in cazul lui, minciuna a avut picioare scurte.

”Sta pe Facebook non-stop. Si pe Tik-Tok. Si mai e ceva, o plaforma, Tinder, nici nu stiu ce e acolo. Nu stiu ce e aia, cand pleaca de acasa o activeaza si cand vine sterge aplicatia. I-am cautat in telefon si am vazut aplicatia si am crezut ca e ceva, nu stiu, un fel de Instagram.

(…) El spune ca vorbeste de evenimente, eu nu l-am mai luat la rost sa vad ce si cum”, a povestit mai demult Amalia, sotia lui Vasilica Cetarasu, la emisiunea lui Catalin Maruta.

Vasilica Ceterasu nu a mai avut incotro si a recunoscut ca are cont pe Tinder, dar a admis si ca i-a ascuns sotiei sale adevarul despre aceasta aplicatie.

”Eu i-am spus ca e o combinatie intre Tik-Tok si Instagram. E cu poze. Am 40 de aplicatii pe telefon dar a gasit-o fix pe aia”, a glumit Vasilica Ceterasu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004710 (s)