News Flash:

Mario Fresh si Alexia Eram sunt din nou impreuna. Un prieten comun i-a dat de gol

14 Octombrie 2021
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Mario

Fanii cuplului Alexia Eram - Mario Fresh nu stiu ce sa mai creada despre relatia celor doi. S-a speculat mult timp ca cei doi au pus punct relatiei, avand in vedere ca nu au mai postat mult timp imagini impreuna, dar se pare ca toata aceasta perioada a fost doar un test pentru fani.
Alexia Eram si Mario Fresh s-au jucat atat de mult cu rabdarea fanilor, incat nimeni nu mai stie ce sa creada despre relatia lor. De mai bine de cinci luni, cei doi nu au mai postat imagini in calitate de cuplu si, chiar daca au fost prezenti la evenimente comune, Alexia si Mario s-au comportat ca niste prieteni. Intr-o perioada, multi au crezut ca Mario deja a inlocuit-o pe Alexia cu Chelsea, colega lui de la ”Splash! Vedete la apa”, dar se pare ca toate au fost doar niste zvonuri, iar cei doi sunt mai fericiti ca niciodata.

Proaspat intoarsa din excursia din Paris si Amsterdam, Alexia a mers la podcastul unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Mario. Radu Tibulca a fost cel care a introdus-o pe Alexia ca fiind ”fiica Andreei Esca si iubita lui Mario Fresh”. Alexia nu a obiectat si nici nu a negat cele spuse de Radu, iar asta i-a facut pe toti sa creada ca ea si Mario formeaza din nou un cuplu.

”In mai 2016, cand Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu stiam ca urma sa mergi la lansare si ti-am spus ca, daca este Mario acolo, sa ma chemi, pentru ca mie imi placea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia sa-mi faca cunostinta cu el si am stat de vorba cu el toata seara. Cand am plecat, m-a intrebat care este contul meu de Instagram si daca vreau sa imi dea numarul lui sau daca vreau sa i-l dau eu pe al meu", povestea Alexia intr-o discutie cu mama ei despre cum l-a cunoscut pe Mario.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007162 (s)