News Flash:

Mihai Bendeac a ingropat securea razboiului si a mers la Maruta la podcast. ”Din ambitie”

14 Octombrie 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Acum cateva luni,  Mihai Bendeac a luat foc pe Instagram. Actorul nu s-a mai putut abtine si le-a povestit urmaritorilor ca se simte hartuit de Catalin Maruta. Totul ar avea legatura cu o invitatie la podcast pe care actorul nu a vrut sa o onoreze, iar de atunci lucrurile au inceput sa degenereze.

”Acesta este un mesaj pentru domnul Catalin Maruta. Ma duc la politie! M-a invitat acum doua luni de zile la podcastul pe care il realizeaza si i-am explicat ca eu imi doresc sa am aparitii cat mai rare si ca ii promit ca in momentul in care o sa vreau sa fac un nou podcast, o sa fie primul pe care il anunt. Dar nu, deja a ajuns la hartuire, va jur! Bai, Cataline, ma duc la politie, nu glumesc! Imi pare rau ca nu ti-am raspuns in ultimele zile, dar mi s-a facut frica de tine. Mi-e frica de tine, jur! Te rog eu, nu mai suna, nu ma mai hartui! Lasa-ma in pace, te rog eu frumos! Daca o sa simt nevoia sa fac un podcast, pe tine te sun, jur!”, a fost mesajul postat de el in social media.

Acum, dupa ce s-au mai linistit lucrurile, Mihai a decis ca cel mai bine pentru amandoi este sa ingroape securea razboiului. Astfel, actorul a ajuns la poscastul lui Maruta si, dupa trei ore de discutii a ajuns la concluzia ca acesta va fi ultimul podcast la care va participa in viata lui. ”Da. Aceasta fotografie a fost realizata acolo unde banuiti. Al doilea si ultimul podcast la care am de gand sa merg. De ce am facut-o? Din ambitie. Ce s-a intamplat? Am baut prea mult in cele 3 ore si am spus multe lucruri pe care vreo ramasita din creierul meu sa le filtreze. Regret? Nu stiu…”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011375 (s)