News Flash:

Patrizia Paglieri o ataca pe Adriana Trandafir. ”Stiu ca-i actrita, dar toate au o limita”

14 Octombrie 2021
793 Vizualizari | 0 Comentarii
Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri a acceptat cu drag propunerea de a participa la Asia Express si si-a propus de la inceput sa nu isi faca dusmani printre ceilalti concurenti. Chef-ul a intrat in emisiune alaturi de fiul ei, Francesco si, contrar aparentelor, cei doi se descurca foarte bine si au toate sansele sa ajunga cat mai aproape de finala.

Patrizia Paglieri uita, dar nu iarta, iar asta s-a vazut aseara, in etapa eliminatorie de Asia Express. Cele doua echipe ajunse pe ultimul loc la Irina au fost Connect-R cu Shift si familia Natanticu. Pentru ca jocul sa se desfasoare, celelalte echipe au trebuit au trebuit sa isi exprime si sa isi argumenteze votul. Spre deosebire de sezoanele trecute cand totul era destul de divers, acum echipele au stiut din prima pe cine trimit la ultima sansa. Adriana Trandafir si Maria Speranta nu au mai avut nicio sansa sa scape si de data asta si au primit voturi majoritare din partea colegilor.

Toti cei care le-au nominalizat pe cele doua au mers pe aceeasi premisa: faptul ca pana acum au fost mereu protejate, ba ca Adriana se simtea rau, ba ca Maria Speranta a ajuns pe mainile medicilor. Acum, votul tuturor a fost explicat clar, cu subiect si predicat, iar Patrizia a fost printre concurentii care au dorit sa isi argumenteze alegerea. ”De data asta a dormit in grota, cum am dormit toti. Eu n-am nimic cu ea. Nu se poate sa iti pregatesti mereu un speech. Stiu ca-i actrita, dar are totul o limita, nu se poate. Nu exista o data in care sa nu li se intample ceva. Se prezinta fara machiaj si incepe… ” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005808 (s)