News Flash:

Radu Valcan a pus capat zvonurilor. De ce a plecat de la Antena 1? ”Acolo am ajuns dupa negocieri”

14 Octombrie 2021
620 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Valcan

Acum cateva saptamani, Radu Valcan i-a facut o vizita surpriza Adelei si a mers in platoul de la Vorbeste lumea, emisiune pe care o modereaza sotia lui. Publicul a fost surprins sa il vada acolo, mai ales ca el avea contract cu Antena 1. Vizita lui Radu a fost una emotionanta si pentru Adela, iar asta s-a vazut. 

Radu Valcan este cunoscut pentru emisiunea pe care o prezinta de ani buni la Antena 1. ”Insula iubirii” l-a adus pe Radu in fata fanilor si multi nu isi pot imagina emisiunea fara el prezentator. Dupa ce a aparut la PRO TV, multi dintre cei care il urmaresc pe Radu au inceput sa se intrebe daca nu cumva prezentatorul a primit deja oferte de la trustul PRO TV.

Radu a vrut sa ii lamureasca pe toti si sa puna capat tuturor zvonurilor care circula de mai bine de o saptamana in online. ”Nu este nimic adevarat, 100%, voi ramane in Antena 1. Discutiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru ca am fost la emisiune, la Maruta. Acolo am ajuns dupa negocieri, vorbit, totul se rezolva, dar, intr-adevar, s-a creat confuzia asta si lumea nu mai stia. Ne pregatim de Insula Iubirii. Nu stiu cand vom filma, astea sunt discutiile, e situatia asta pandemica si totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anuntul ca se pregateste un nou sezon, oamenii lucreaza deja.”, a marturisit Radu Valcan pentru Fanatik.

Saptamana trecuta, Radu a mers pentru prima data intr-o emisiune moderata de sotia lui, iar dupa trebuiau sa plece in Roma pentru a sarbatori cei 35 de ani ai Adelei. Din pacate, din cauza unui atac de panica pe care l-a avut Adela, zborul nu a mai avut loc, iar cei doi au trebuit sa se intoarca acasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004835 (s)