News Flash:

Petrica Cercel si-a presimtit moartea. Manelistul compusese o melodie, iar familia s-a cutremurat cand a ascultat-o

13 Octombrie 2021
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Cercel

Acum cateva saptamani, Petrica Cercel a murit dupa ce a fost diagnosticat cu Covid, iar vestea a cazut ca un traznet asupra familiei si apropiatilor. Celor care au lucrat cu Petrica Cercel nu le-a venit sa creada ce s-a intamplat, iar unul dintre exemplele inmarmurite de tragica veste a fost chiar Florin Salam, manelistul ajungand de urgenta la spital.

In urma cu o luna, Ionut Cercel, fiul cantaretului, anunta ca tatal sau este internat in spital, dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Tanarul spera la o minune si nu se gandea nicio clipa ca tatal lui se va stinge din viata. ”Ceea ce am postat eu pe pagina e adevarat. Tata are niste probleme de sanatate, cu virusul asta, cu COVID, speram ca vor trece toate cu rabdare si credinta, suntem oameni credinciosi si credem si in medicii din Romania. Este internat la Terapie Intensiva, la un spital din Capitala. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis ca analizele au iesit un pic mai bine, da semne ca-si revine.

E internat de destul de multe zile. A stat putin acasa, l-am vazut ca nu se simte bine si eu l-am dus la spital, i-am facut testul. Am considerat ca acolo stiu medicii ce sa faca cel mai bine. Nu i-a fost teama, tatal meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis ca totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credinciosi, credem in Dumnezeu si in toate minunile lui, stim ca finalul va fi unul fericit. Tratamentul incepe sa dea roade, analizele ies din ce in ce mai bine. Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sanatate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normala. La cateva zile de la internare i s-a agravat starea.”

Din pacate, starea manelistului s-a agravat si nu a reusit sa iasa invingator din lupta cu virusul. Acum, la o luna de la moartea sa, familia a decis sa lanseze o piesa pe care Petrica o inregistrase cu mult inainte de deces si au ramas uimiti sa asculte astfel de versuri. ”Nu imi lua Doamne zilele, e prea devreme ca sa mor. Ca ii distrug pe copiii mei si ii las fara puterea lor. Si daca viata mea Doamne o vrei, Faca-se voia Ta, eu am sa plec, dar ei vor plange, vor plange mult in urma mea”, sunt doar cateva dintre versurile melodiei lansate de familia lui Petrica Cercel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005050 (s)