News Flash:

Christina Ich, primele declaratii despre succesul pe care il are in online. ”Altfel, n-as mai fi fost urmarita de atatia oameni”

28 Septembrie 2021
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Christina Ich

Fara doar si poate, Cristina Ich este una dintre cele mai urmarite prezente din online-ul de la noi. Frumoasa satena a reusit sa isi adune o comunitate frumoasa de urmaritori care ii sunt mereu aproape datorita naturaletii cu care aceasta abordeaza anumite subiecte, dar si datorita faptului ca este foarte asumata in tot ceea ce spune.

Cristina Ich nu se fereste sa se afiseze in toate ipostazele, de la o fata obisnuita cu luxul si opulenta, pana la fata simpla. de la tara care nu a uitat de unde a plecat. Chiar daca a fost de foarte multe ori criticata de colegele ei de breasla pentru modul in care apare in fata fanilor, Ich nu a pus niciodata asta la suflet, ba mai mult, le-a demonstrat tuturor ca este pregatita oricand sa le faca fata tuturor prin diplomatie.

Christina Ich este constienta ca in mediul in care isi desfasoara ea de ani buni activitatea se pune mare accent pe aspectul fizic, iar acesta este si motivul pentru care atat de mult succes si este urmarita de sute de mii de oameni. Christina este activa doar pe Instagram, iar asta i-a adus si un mare succes pentru ca si-a format comunitatea ei care ii este alaturi la bine si la rau. Ich este de parere ca tot ce are i se datoreaza mamei sale pentru ca a mostenit de la ea trasaturile superbe. Ich a afirmat de multe ca oamenii se uita, in primul rand, la cum arati si mai apoi la ceea ce ai idee sa faci.

„I-as multumi mamei mele pentru ca m-a facut misto, ca altfel n-as fi fost urmarita de atatia oameni. Eu sunt constienta, hai sa fim realisti! (...) Inainte sa-ti descopere oamenii talentul, se uita la tine. In Romania frumusetea conteaza, din pacate.”, a spus Cristina Ich, pentru Xtra Night Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005900 (s)