News Flash:

Delia, anunt in premiera in timpul filmarilor de la iUmor. ”Sunt insarcinata!”

27 Septembrie 2021
564 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este una dintre artistele care primesc cel mai des intrebarea ”cand vei deveni mamica?”. Jurata iUmor nici nu se mai streseaza sa raspunda acestei curiozitati, mai ales ca ea si-a expus mereu transparent decizia de a deveni sau nu mamica.


Delia si Razvan formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul de la noi, iar traditia spune ca dupa o astfel de relatie, intrebarea care urmeaza este ”pe cand un copil?”. Delia a spus de multe ori ca nu isi doreste asta, mai ales ca este ocupata cu proiectele si are alte prioritati, cum ar fi cariera si calatoriile.Artista nu este straina de experientele cu pici, mai ales ca sora ei, Oana are doi copii pe care Delia ii rasfata enorm.

In editia de saptamana viitoare, Delia arunca bomba si face un anunt care ii uimeste pe toti, mai ales pe colegii ei de platou. Delia Matache a declarat ca ar fi gravida: „Sunt insarcinata!”.  Mihai Bendeac a crezut ca nu aude bine, asa ca a intrebat doar ca artista sa mai confirme o data: „Esti insarcinata?”. Imediat Delia a dat raspunsul: „Am un bebe”, iar apoi si-a pus mainile cu grija, protectiv, in jurul burtii. Serban Copot reactioneaza si el, iar in stilul caracteristic plin de umor face o gluma: „ (Ma)Matache” .  
 

”Mie mi-e frica putin de lumea asta. Mi-e teama sa ma gandesc ca as aduce un copil pe lume. Nu-mi place in totalitate lumea in care traim si mi se pare ca aduci un copil intr-o lume tare nesigura. Stiu ca o sa fiu o mama foarte misto! Dar stiu si realizez ca o sa am foarte multe frici. Simt ca as putea fi o mama extraordinara, dar simt ca as putea sa mai imi dau putin de ragaz, cat cred eu ca mai merge. Nu o sa mai zic asta si la 60 de ani!” a spus Delia in podcastul Andrei de acum cateva luni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006306 (s)