News Flash:

Angelina Jolie iubeste din nou. Actrita a fost surprinsa in compania unui barbat celebru de la Hollywood

27 Septembrie 2021
628 Vizualizari | 0 Comentarii
Angelina Jolie

Angelina Jolie pare mai dispusa ca niciodata sa dea o noua sansa iubirii. Actrita se pare ca l-a uitat definitiv pe fostul ei partener, Brad Pitt, iar acum vrea sa-l inlocuiasca cu un nou nume la fel de celebru.

The Weeknd si Angelina Jolie au dat toata lumea mondena peste cap. Cei doi au fost surprinsi impreuna in timp ce luau cina in L.A, iar de acolo si pana la a se spune ca deja formeaza un cuplu a mai fost un singur pas.


Angelina Jolie ocupa din nou primele pagini ale tabloidelor. Dupa ce s-a scris ca ar fi impreuna cu Diplo, acum actrita a fost surprinsa alaturi de The Weeknd. Cei doi au mers la cina impreuna, iar dupa ce imaginile surprinse de paparazzi au facut inconjurul internetului, lumea i-a si cuplat. O sursa din anturajul lor a vrut sa lamureasca lucrurile si a spus ca ”cei doi nu au vrut niciodata sa iasa pe ascuns la cina. Nu este nimic romantic intre ei. The Weeknd se concentreaza pe industria cinematografica. Are o productie pentru HBO in care este implicat.”

”The Idol” va fi pusa in scena cu ajutorul a doua nume puternice, Reza Fahim si Sam Levinson, cei care au produs si serialul de succes ”Euphoria”. Seria urmareste povestea unei adolescente care se indragosteste de persoana nepotrivita. Patronul unui club de noapte din L.A care este in acelasi timp si liderul unui cult secret va fi cel care va da peste cap destinul adolescentei.

The Weeknd nu este la prima tangenta cu lumea cinematografica. Artistul a mai aparut si in ”American Dad”, acolo unde s-a interpretat pe sine, iar daca este sa analizam videoclipurile lui acolo unde se implica trup si suflet, putem spune ca are viziune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)