News Flash:

Momente de groaza pentru Oana Roman dupa ce si-a facut analize. ”Mi-a fugit pamantul de sub picioare”

27 Septembrie 2021
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada a ei. Fiica lui Petre Roman atrage scandalurile mondene ca un magnet si de parca asta nu era de ajuns, acum vedeta este data peste cap de rezultatele unor analize de rutina.

 

Oana Roman este genul de femeie care nu se mai fereste sa spuna lucrurilor pe nume. Dupa ce a fost implicata intr-un scandal cu cei de la Kanal D si cu Bassam, hairstylistul vedetelor, Oana a decis sa isi dedice timp propriei persoane, asa ca a mers sa isi faca un set de analize complet. Chiar daca rezultatele nu au fost initial cele pe care le astepta vedeta, Oana a decis sa fie transparenta pana la capat si a decis ca cel mai bine este sa le vorbeasca internautilor si despre momentele cumplite prin care a trecut, dupa ce a citit rezultatele analizelor pe care si le-a facut.

M-am tot gandit azi daca este cazul sa va povestesc ceea ce urmeaza si am decis sa o fac pentru a da un exemplu. In urma analizei Computer Tomograf facuta acum doua saptamani, despre care v-am vorbit atunci, am observat in rezultatul scris ceva ce mi-a pus semne de intrebare nu numai mie. Azi cand am citit rezultatul am decis ca trebuie sa mai fac o analiza pentru a vedeta daca aceasta suspiciune se confirma sau nu.
Am facut de urgenta un nou CT. Rezultatul a fost ok si nu a confirmat suspiciunea. Dar pentru cateva ore, pamantul mi-a fugit de sub picioare! A fost cumplit.”
, a marturisit Oana Roman, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005229 (s)