News Flash:

Cum se mai intelege Lidia Buble cu Razvan Simion dupa ce amandoi si-au facut relatii? ”Mi-a pus Dumnezeu mana-n cap”

27 Septembrie 2021
652 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Razvan

Lidia Buble este o rasfatata a sortii. Artista a plecat acum ceva timp in vacanta si, desi vrea sa dea impresia ca este singura in Ibiza, fanii vigilenti au pus totul cap la cap si au ajuns la o concluzie: Lidia s-a relaxat pe taramuri exotice alaturi de noul ei iubit, Harlys Becerra, cel care i-a luat locul lui Razvan si pe care fanii il stiu din unul dintre cele mai cunoscute seriale de pe Netflix.

Lidia are un nou iubit, dar mereu va fi asociata cu Razvan Simion. Chiar si ea stie acest lucru si nu s-a ferit niciodata sa vorbeasca despre acest subiect. 

”As fi ipocrita sa spun ca nu il mai iubesc, dar il iubesc intr-un alt fel. Dragostea se transforma, iar eu nu mai am fluturi in stomac. Au aparut articole cu noua lui iubita, dar nu am fost tentata sa o stalkeresc pe ea. Nu sunt geloasa pentru ca ma iubesc foarte mult pe mine si am foarte mare incredere in mine. Este o norocoasa sau sunt norocoase doamnele care trec sau vor trece prin viata lui.”, declara acum ceva timp Lidia in cadrul emisiunii ”Intrebarea mesei rotunde” cu Marius Manole.

Nici relatia cu Harlsy nu a scapat de ochii fanilor, asa ca Lidia a decis sa vorbeasca pentru prima data despre asta. ”Cred ca deja sunt peste 100 de intrebari. Primesc zilnic foarte multe mesaje in care aveti curiozitati pe aceasta cale. E foarte lunga povestea, trebuie sa imi iau o zi sa va povestesc pentru ca am multe de povestit. (…) Da, chiar sunt fericita, sunt foarte fericita si implinita pe toate planurile. In 2-3 cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mana in cap. (…) Ma bucur ca se vede asta, eu cred ca orice om merita sa fie fericit, va doresc sa fiti la fel de fericiti pe cat sunt eu.”, a spus Lidia Buble, pe InstaStory.

Razvan si Daliana Raducan au o relatie inca de la inceputul acestui an, de cand au inceput sa circule primele zvonuri despre ei. Daliana este arhitect si se pare ca i-a insuflat acesta pasiune si lui Razvan, avand in vedere numeroasele story-uri pe care le posteaza cu design-uri interioare. Razvan a postat acum ceva timp o imagine cu iubita lui alaturi de mesajul ”Gaseste pe cineva care...”, dar si o imagine de grup, in care apare si Ellida Toma, creatotul de moda care are o rubrica in cadrul emisiunii moderate de Razvan. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006166 (s)