News Flash:

Ti-l mai amintesti pe Fizz, baiatul cu blanuri? Uite ce nume are acum si cu ce se ocupa in Piata Obor!

27 Septembrie 2021
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
Fizz

Acum mai bine de 20 de ani, Fizz cucerea publicul, in special pe cel feminin cu piesa ”Daca nu eu, atunci cine?”. De atunci si pana acum a trecut mult, iar Fizz, pe numele lui Bogdan Croitoru s-a reinventat si s-a apucat de un business extrem de profitabil in zilele de azi.

Celebrul artist este milionar si tocmai si-a achizitionat, recent, un ATM in zona Piata Obor din Capitala, aparat de unde se pot cumpara, vinde sau schimba criptomonede. Si pentru ca nu ar fi el daca nu ar face anumite extravagante, excentricul afacerist a luat o decizie care i-a socat pe fanii sai.

Fizz este istorie, deoarece, recent, artistul si-a schimbat numele in Bitcoin, porecla care se potriveste noii sale afaceri. Acum cateva saptamani, Bogdan Croitoru a devenit proprietarul unui ATM de monede digitale, devenind partener oficial al unei importante companii de tranactionare din Romania. 

In primavara acestui an, Fizz a fost lovit de sageata lui Cupidon si se pare ca fi pus ochii pe nimeni alta decat Mellina, fosta concurenta de la Survivor Romania 2021. In 2012, Bogdan Croitoru, cunoscut romanilor sub numele de scena Fizz, a intalnit-o pe frumoasa bruneta, care i-ar fi picat cu tronc. Cei doi au colaborat pentru piesa Shake it Up si au pornit intr-un turneu national, pentru promovarea melodiei. Fizz a profitat de acest timp pentru a incerca sa o cucereasca pe tanara solista, insa bruneta l-a refuzat politicos.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006624 (s)